Post by backhardsohanru on Feb 19, 2022 5:32:58 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk kristālu ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
lejupielādēt Meax - tas ir universitātes projekts. tikai iztvaikošanai.
Anonim. Blockman GO: WWE skolas simulators, 2. daļa - priekšnieki pabeidz 3 posmus (Android spēles). Android Games TOP. 142 tūkst. subscribers.
Šī bija mana mīļākā spēle, taču ne tāpēc es šo novērtēju ar 1 zvaigznīti. Kad es spēlēju savu iecienītāko spēli Skyblock, man parādījās reklāma. Ieskaitot to, ka atrados PVP kalnrūpniecības rajonā. Tas bija tik kaitinoši, jo reklāmas parādās ik pēc 30 sekundēm, kas padarīja spēli NESPĒLĒMU. 😐 Tieši tas pats attiecas uz Bedvarsu. Turklāt šis ir Minecraft un ROBLOX apvienojums, tāpēc varbūt mēģiniet būt oriģinālāks. Es vēlos, lai es varētu piešķirt šim 0 zvaigznes. Līdz tam labojiet reklāmas, lūdzu! 🤨
Laba bet ir grūtības
Labākā spēle 1) Menny spēles 2) BED WARS 3) Cool skins 4) tiešsaistes (Ken spēlē ar draugiem bez maksas) 5) Tas spēlēt un, ja vēlaties, lai jūs Ken Little hellp jums ar G-kubs
Es to sāku ar 1, jo jūs koncentrējaties uz gultu kariem, un daudzi hakeri un krāpnieki mēģina tos aizliegt, UN ES NEZINU, KĀPĒC GULTAS KAROS VISS IR GRŪTI JŪS VIENMĒR ZAUDĒJAT UN DAUDZUS TIEŠSAISTES DATIŅUS, ES JOPROJĀM DOKU 1 SĀC, KAD JŪS LABOSIET ŠO, JUMS ESAT VISLIKTĀKIE
Jaunais atjauninājums ir lielisks, jo pārāk daudz hakeru, tas ir garlaicīgi, kad tu spēlē bedwars ar hakeriem
Iemesls, kādēļ es tai piešķiru divus, jo tas liek man atpalikt gultu karu vestibilā un tik daudzi atjauninājumi rada daudz MB un mani satrauc, bet diezgan laba spēle, jo man ir kāds draugs nesaskaņu spēlē:>
Blockman Go Аркади swsz
Swing Cars Android Jaunākā Versija 1.4 Apk Lejupielādējiet Un Instalējiet. ... Blockman Go: Blocky Mods; Subway Surfers; Fancade; Geometry Dash Lite
Tiešām nespēlē tbis spēles
Šī spēle ir ļoti laba, bet skyblock ir pilnībā jāmaksā, lai uzvarētu, piemēram, tur ir titāna bruņas, tās ir pārāk dārgas, man riebjas, ka, lūdzu, padariet to lētāku un gcubes ir pārāk dārgi, tikai 60 gcubes ir 0,99 $, piemēram, lūdzu, padariet to lētāku, lai vismaz es varētu, bet 60 gcubes
Agrāk tā bija daudz labāka.. šeit varēja izveidot serverus, bet tagad tās ir tikai minispēles, un tās nav labas, vai arī tās ir vienkāršas super pamata lietas .. godīgi sakot, šī spēle bija labāka, ja tajā varēja izveidot minecraft serverus.
Blockman Go Arkádové jqb
Es mo Dezes Man pati šito peli
好遊戲
Šī spēle ir jauka, pateicoties, uzlaušanas problēma tika atrisināta, ir arī citas problēmas, piemēram, kļūmes un kavēšanās, taču šī spēle ir lieliska, pls. turpiniet veidot jautrākus notikumus un atrisināt problēmas.
Pēdējā spēle bija ļoti ātra, tā bija pilna ar hakeriem, hakeris var un iznīcināja mūsu gultu, un hakeris pat neaizlidoja, izmantoja dažus ātruma uzlauzumus un iznīcināja visu mūsu komandu, ceru, ka šajā jaunajā atjauninājumā nav neviena hakera.
Es spēlēju šo spēli katru dienu😍
Bake it Casual gkns
Paldies par bg atjauninājumiem un papildu saturu, es to ļoti novērtēju. Un arī blokman Go skyblock dublējošā kļūme vairs nedarbojas. Vai varat novērst problēmu. Paldies Blockman Go
Man tā spēle tik ļoti patīk, bet.. skyblock ir tik neskaidrības, piemēram, es ievietoju 4 žurnālus gatavošanas tabulā, bet man ir četri dēļi, tikai bruh!? Un bedwars ir preču veikals gcubes un daži gcubes to izmanto, viņš/viņa pērk tnt un iemet un bugs, piemēram, es lietoju gļotas un es lēkāju, bet gļotas ir neredzamas
Man patīk šī spēle, bet tās 3 zvaigznes ir tāpēc, ka tā netiek atjaunināta, un atjauninājuma lielums ir 51 MB, un man ir 700+ MB, tāpēc nav jēgas, ka tiek teikts, ka nevar atjaunināt blockman go, lūdzu, izlabojiet to, tad slikti dariet 5 zvaigznes.
Modular prefab homes florida, Nobu's vegetarian cookbook ...
Mēs nevaram ieit party. Ballīte plīst
Man patīk tik jautri, tāpēc es piešķiru 5 zvaigznītes, jo es to izdarīju, mans pamata debess bloks, man tas patīk, es pavelku 20 0000000, tātad vai jūs, puiši, to darījāt Es, lai JŪS ESAT ĀRPUS KARTES Bedwars, bet, ja es atkal nokrītu, mēģiniet platforma ir nelietoju.lūdzu, izlabojiet šo, ja zināt, kā to salabot.paldies🥰🥰😍♥️♥️čau, es aizmirsu lietot savu vārdu, mani sauc Ne Afrina Damia, tāpēc tas ir mana tēva vārds Mohamad khairul azroy bin Roy Manas mammas vārds nur shaidatul bin ismail Manas draudzenes sauc nur liyana qistina, nur Amni insyiraf,amsyar,syifa.bye🥰
Blockman Go อาร์เคด qqap
Android App Yseek.mod ierīcē jums ir vairāk nekā 10 MB
Es to ienīstu, iepriekš, kad es instalēju šo spēli, man jau ir pieteicies savā kontā, bet tagad tā nav, es pat nevaru pieteikties savos iepriekšējos kontos, tas saka, ka konts neeksistē.
Par šo spēli agrāk tika uzlikts naudas sods, bet tagad tai ir aizkave arī tad, kad mēģinu pievienoties spēlei, tā tiek atjaunināta, bet tad es pat nevaru tai pievienoties. Es arī pērku zelta kubu lietu, un es to nemaz nesaņēmu, lai jūsu spēle būtu pa īstam
Meh
Šī lietotne ir ļoti laba, vienīgā problēma ir tā, ka bieži es nevaru pievienot PPL un lielākā daļa spēļu netiek ātri ielādētas
Es esmu tik slims ar p2ws, ka jauns spēlētājs var vienkārši nopirkt ideālas rūnas un iznīcināt visus!
Hei, man patīk spēlēt trenažieru arēnā, man joprojām nav iecienītākais mājdzīvnieks, un manas spēcīgās kustības tika laistas garām 6 reizes kaujā, izlabojot šo kļūdu, un daudzi hakeri gultu karos ienīst, ka pla ban uzlauž, kāpēc es piešķiru 2 zvaigznes.
Šī ir forša lietotne, taču problēma ir tā, ka jaukas kleitas ir paredzētas tikai bagātiem spēlētājiem, blokmenam, jums vajadzētu arī uzdāvināt dažus skaistus tērpus ar monētām, bet jauku lietotni es piešķiru 5 zvaigznes.
Patīk
Blockman Go არკადული fpp
Jautri
Šī spēle ir tik laba, ka tagad varu viegli spēlēt ar draugiem, un, lūdzu, izlabojiet kļūdu un aizliedziet hakerus spēlē bc, tāpēc es nespēlēju šo spēli, jo esmu nikns pret viņiem. Paldies.
Iemesls, kāpēc es piešķiru 2 zvaigznītes, ir atjauninājums, man ir tikai maza krātuve, piemēram, es nevaru atjaunināt šo spēli, jo man nav pietiekami daudz vietas, jo vairāk jūs atjaunināt, jo vairāk vietas palielinās, un es sāku ienīst tērzēšanu, es nevaru rakstīt , var un citi, kāpēc tas jums zvēr? Ja jūs saprotat, lūdzu, izlabojiet to, jo man šeit sāk rasties problēmas. Paldies, ka izlasījāt šo.
Kas vainas sky block bieži tas mani nelaiž iekšā😡
nav nevienas atsauksmes par šo bcz, kurā teikts, ka šī spēle ir forša, un Ziemassvētku un Jaungada pasākums ir foršs, taču ir dažas kļūdas, kuru dēļ es nevaru to instalēt vēlreiz savā tālrunī, tāpēc dariet kaut ko, šī ir jauka spēle, bet jums ir jājaunina vairāk spēļu, piemēram, olu kari, debesu bloks, piemēram, vairāk bcz, jauniniet tikai gultas karus, tāpēc esmu vīlies, piešķirot 1 zvaigzni, bet spēle ir patīkama, turpiniet (。•́︿•̀。)(◍•ᴗ•◍)
Super spēlē man patīk mani tur sauc pony_box555
Es ienīstu šo spēli😠 jo īpaši, ja es spēlēju bedwars un būvēju un šauju, kad es spēlēju bedwars, mani ienaidnieki ir dimanta hercogs un es esmu tikai iesācējs paukotājs, un, ja es spēlēju būvēt un šaut, tad mani ienaidnieki ir dimanta reitingi un es esmu tikai bronzas. .. Es ienīstu šo spēli😠
Šī spēle ir patiešām forša! Tas ir gandrīz kā roblox un minecraft, bet kopā. Es domāju, ka tas ir drošāks par roblox, un tam ir arī daudzas spēles! Un Bed Wars ir patiešām jautri! Bet dažreiz tas nav godīgi, bagāti spēlētāji izmanto G-kubus, lai krāptos un atjaunotos, nezaudējot savus priekšmetus. Varat iegūt B kubus, skatoties reklāmas, vai saņemt tos ikdienas balvās. Izņemot to, BlockMan Go ir lieliska spēle! Tā ir arī lieliska pieredze bērniem, lai iegūtu draugus tiešsaistē! Vienkārši esiet uzmanīgi, ar ko jūs satiekat tiešsaistē! ^ w ^
Šī lietotne ir tik forša, tā ir kā roblox, bet bez traucējumiem, bez avārijām un bez kavēšanās. Mazāk spēļu, bet tur ir vairāk jautrības, un arī mana mīļākā spēle ir nakts skolā, tā ir biedējoša un grūta! Ja lejupielādējat šo spēli, ievērojiet piesardzību, tā ir pārāk jautra^•^