Post by backhardsohanru on Feb 19, 2022 5:27:00 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Дракони Онлайн ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Дракони Онлайн IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше примогем ▞▞▞
▞▞▞ Дракони Онлайн 2022 version ▞▞▞
Класна гра тому я ставлю,5 зір
Гра супер! Але ви вже про неї забули
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulator azxd
ЧОГО НЕЗАХОДИТЬ ИСПРАВТЕ БУДЬ ЛАСКА. АТАК ГРА КЛАСНА до на багато телефону і класу граа
Дуже дякую!
Гра дуже крута але зробити, щоб не було учителів
Мені це не дуже подобається. у ньому є збої, я маю на увазі багато збоїв.
Все просто класно
Мені дуже сподобалося, думав правильно, чи це оцінили, і я зрозумів, що мені подобається дракони, а тут їх можна грати офлайн, а потім, як набрал лвл , перейти в онлайн, так як я зараз нахожусь у селе тут тільки 2G, але грає і ні розу не лагала , 4 поставив бо , на 5 мало ігор на андроїд, можна оцінити. Прошло пару днів оцінка була 4 , я просто зрозумів, що гра так собі , немає настроїв навіть говорити про проблемах, а їх багато.
Найкласчя грах у світи
Супер але витратити ціни на різних драконів трохи менше, бо я заробляла монети аж 28 тисяч на одного дракона?!!!!!!!!??!!!
Брикольна гра 5 свість.
Чому коли в мене вибиває рекламу то я вихожу з гри мультиплеєр?! Зміне це поставлю 5 зірок
Коли ви намагаєтесь увійти, щоб змінити свого дракона, деякі з додатків виганяють вас, коли все, що ви намагаєтесь зробити, майже нічого. Крім того, коли ви переходите на карту, вона дає вам додавання, я збираюся видалити цю гру, якщо вони трохи не зменшать рекламу.
Круто
Українська буде поставлю 5
Так, я грав у неї багато разів (і видаляв її), але це дійсно хороша гра (за винятком таких помилок, як введення гірської помилки). Навіть якщо вона не має графічного дизайну, але має хороший ігровий процес, але у мене є проблеми з серверами, тому що є багато хакерів (або професійних гравців) переможені і вбивають будь-кого одним ударом, тому, будь ласка, зверніть увагу, що гравці можуть битися лише двома, і мені так сподобалася ця гра, якщо я можу дати їй більше 5 зірок, я дам їй 100 зірок 💚💚💚💚💚
Sky Wars for Blockman Go Приключенски zvqc
Нормально но робити не дракона. А Лисицю, і ,дкона!
Це найгірша гра, в яку я не можу грати зі своїми друзями. Я не можу приєднатися до серверів зі своїми друзями і мені це не подобається, будь ласка, спробуйте виправити це негайно
Прикольна гра 🎮
Гра вже класна, але є один мінус - це 6 літніх островів, чому вони такі високо, що на них важко сісти? Розробники будь-ласка опустіть ті 6 островів, щоб дракони часто на них сидіти, і додайте ще кілька островів по всьому ігровому світі. І додайте будь ласка (якщо можна ) додайте новий скін схожий на Беззубіка у різноманітних відтінках. Буду дуже вам вдячна. Дякую за увагу😃
Супер гра тому що прям з польотом можна убивати тільки додати Моргану
Гра продовжувала зависати, я ледь не викинув телефон у смітник 😠😡 хотів би поставити їй 0 зірок, це так багато сміття, не завантажуйте її, повірте мені
Гра класна!🙂
Ка
У цій грі, щойно видаленої, графіка гарна, але ви не можете рухатися вперед, летячи до першої області, щоб знайти свій перший квест. Не говорить вам нічого після короткої інструкції, що робити, елементи керування тощо. Шкода, що це виглядало як весела гра. Не можу зрозуміти, що робити в грі, елементи керування взагалі нічого не роблять, вони взагалі не відповідають. Дуже розчаровує.
Чудова гра . Зробіть ширші землі , або хоча б більше землею , а також більший дім 😚😘
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulyasiya qjc
Дуже класна гра ну я всеволеш паставлю 4 зірки Ну я не знаю, як мій телефон утримав цю гру у мене телефон Асистантакой себе Просто качай зараз це суперова гра??!! 😘😘♥️♥️👌👌👌😍😍
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulācijas spēles vmih
Нормас
Мені подобається ця програма, і я не хочу мати її на своєму iPad, тому що створити нову версію для мого iPad дуже важливо
Це не образа, це збій, це погано, що він забирає гроші зі мною
Я не можу підтвердити ім’я чи створити обліковий запис, оскільки кнопка «ОК» замала, і я не можу її натиснути. Якби цю проблему було вирішено, я міг би дати кращий огляд.
Елементи керування непогані, але було б краще, якби була окрема опція для регулювання висоти польоту, безумовно, допомогла б опція автоматичного запуску. Кількість квестів надто мала, після завершення квестів нічого робити, крім як вбивати босів, щоб підвищити рівень.
Це виганяє мене, коли я граю, я навіть не робив нічого, я навіть чекав цього, поки це закінчиться завантаження ಠ︵ಠ
це який то ужас ,если чесно гра не обновляється. гроші тратить не на що. постоянные лаги. і взагалі
Гра крутая я є скачевала кадата но я видалив тому, що я пасіла і я є видалити а тепер мені скучно а у мене не однієї ігри немає а я є скачати не можу😭😭😭😭
Я приєднуюся до багатокористувацької гри, і я отримую рекламу, а потім це відключає мене
Гра гамно
Ігра дуже цікава але........ У родині мало членів сім'ї й краще було якби була вільна камера, як в іншій вашій грі WildCraft...... Я дуже хочеться якогось оновлення......
Чому коли я затримуюся в одному ігри натискаю на картинку персонажа щоб вибрати 0 ур то мене викидає з гри?!
дуже прикольна гра
СУПЕР!!!
Це виганяло мене з гри щоразу, коли була реклама. І це дуже глюко.
Гра чудова, але... 1 проблема, щоразу, коли з’являється реклама (у режимі для кількох гравців), гра вилітає після того, як оголошення закінчилося, потрібно зробити так, щоб ця гра не підтримувала рекламу (наприклад, wildcraft) або просто виправте це, будь ласка
Доброго дня скажи, коли буде післядне оновлення додати в гру Ночною фурію пожалуста чорного кольору і шоб стріляла плазмою
У мене є два дракони з 20 рівнями, це чудово, але я також сподіваюся на нові елементи та драконів, а також мені подобається, де ви можете наказати драконам робити, як деякі дракони, щоб вбивати ворогів, і я також хочу, щоб у вас було більше 4 драконів і нові босів і, можливо, зробити драконів швидше, тому що якщо я літаю з двох островів, це коштує часу, і я хочу боротися з босами, а не летіти туди, щоб просто померти. А також нові типи драконів, як-от морські дракони або селезі, які не літають, але швидше на землі.
Крута грааааааа але будласка добавте дію
щоразу, коли я переходжу до меню налаштування дракона, я отримую рекламу, а після оголошення я відключаюся від гри
Коли я вперше завантажив цю гру, я не був у цьому впевнений, тому видалив її. але тепер, коли я знаю, як працює гра, це стало набагато приємніше! Є деякі речі, які розробник має виправити, як-от реклама в середині мультиплеєра та підключення, але крім цього, я думаю, що ця гра має дуже хороший потенціал!