Post by backhardsohanru on Feb 19, 2022 5:17:50 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal generátor drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Hát nem rossz.
Még csak közel sem a promóciós képekkel. Csak hazudnak... Szánalmas...
Tűrhető, olyan mint a többi ilyen játék kicsi változtatással. Jó
Nagyon klassz kis alkalmazás. Először kicsit nehéz megérteni, hogyan kell játszani, de nagyon szórakoztató.
Ne fizessen elő a Royal Prestige-re, ha rendelkezik mezőgazdasági fiókkal. Megpróbáltam előfizetni a Royal Prestige-t a fő fiókomon és a fő eszközömön, de a rendszer elküldi a csomagot a farm fiókomra. Szerintem ez rendszerhiba. Nehéz felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal a probléma megoldása itt az egyik e-mail, amelyet válaszoltak nekem: „A játék fő városán keresztül fogsz kapcsolatba lépni velünk, az űrlap kitöltésével küldj el egy kérdést, és részletesen leírod a kérdést. Ha releváns képernyőképei vannak, kérjük, proaktívan adja meg azokat." Megpróbáltam kitölteni azt az űrlapot, ami nem működik, és „főváros”, hol van a fő város? Egyébként nincs megjegyzés a támogató csapattal kapcsolatban. Lépjen kapcsolatba a Google ügyfélszolgálatával, akik másnap megkapták a pénzemet. Köszönöm google.
Nagyszerű
Nagyon jó játék
Csak a szokásos nézd meg a hirdetéseket/megosztásokat a közösségi médiában. Egyáltalán semmi értelme. Nagyon hamar megunta. Bármi, amiről tudod, hogy az első öt percben sárkányt kapsz, triviális ostobaság lesz.
Rise of Empires: Ice and Fire સ્ટ્રેટેજી aaw
Eddig jó, de néha a hibák miatt lejátszhatatlan. Az érintés néha nem működik. A javításhoz újra kell indítanom a játékot.
⭐⭐⭐⭐
rendkívül rossz tapasztalat az újoncok számára. most kezdtem el, és ugyanazok a játékosok újra és újra és újra megrohamoznak óránként többször, annyira, hogy nem tudom fenntartani az erőforrásaimat a fejlődéshez. esetleg korlátozza a támadások számát, vagy valami, ami megakadályozza, hogy a szintje alatti játékosokat támadja meg? nem tűnik rakétatudománynak, és a magasabb szintű játékosok számára is nagyobb kihívást jelentene. megunta és eltávolítja.
Lehet vele játszani!
Hamis reklámozás. Ez a játék népszerűsíti a P2W-t, ha nem költenek el pénzt (az ingyenes definíció), akkor nincs esélyed nyerni... A játékon belül BÁRMILYEN pályán vagy részkihíváson... még 1-en sem... még akkor sem, ha 18 órát játszol minden alkalommal nap! Csak azért létezel, hogy a fizető játékosok táplálékává válj.
Pénzes gyerekek játéka.Az elején etetnek a sok segítséggel,később ezt nem kapod meg.A buzi hajnal 3-kor támad.Ne töltsd le idöpocsékolás.
Sajnos nincs magyarul. Nem minden funkciót érték
nem indul, csak 1 fekete képernyő
Nagyon jó grafika, érdekes koncepció a játék mechanikájáról. 4 csillagos atm, amíg nem játszok többet. Imádom, hogy f2p-t tudok csinálni, nem p2p-t, mint a legtöbb más. Folytasd a nagyszerű munkát!
Ezt a játékot tényleg tönkretette a pvp. A játékosoknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy egyszerűen leiratkozzanak a pvp-ről, ahelyett, hogy gyakori és drága "békepajzsokat" kellene vásárolniuk. Nagyon szép építő játék lenne, ha a pvp opcionális lenne.
Semmi köze a reklámhoz, viszont berak egy nagy halom troll közé.
Soha nem költök pénzt játékban, így azok a megjegyzések, akik a fizetésről beszélnek, ez csak az Ön választása. Nem érdekelnek a skinek és az avatarok, ezért MINDENÉRT dolgozom, és igen, ez időbe telik. Csodálatos, és a kemény munka kifizetődik
A katonai gyülekezést automatikusan össze kell gyűjteni, ahelyett, hogy minden alkalommal rákattint az egységekre.
Rengeteg elpazarolt kattintás beépítve. Rengeteg mélység, de változatos kialakítás. A figyelmeztető megjegyzések világosabbak lehetnek.
Szeretnék gif támogatást is elérhetővé tenni a chat szobákban. Elég függőséget okoz ....... Nem igazán tetszik, hogy azok, akik valódi pénzt fizetnek, több hatalomhoz jutnak ....... Ohh és szeretik vagy utálják , a játékbeli chat tiltja az érzékeny politikai vitát
Átverés kamu értékelésekkel, a játékmenet hót unalmas koppintás nulla kreativitással. Szerintem az ilyet be kéne tíltani kedves google play minthogy hamis marketing megtévesztés átverés...
Ügyes játék. Bárcsak lenne PC-s verziója. Telepítve az új táblagépemre. Most egyáltalán nem töltődik be. Szerkesztés, javította magát
Lost Lands 3 Dobrodružné jwi
Rise of Empires: Ice and Fire உத்தி mss
Kár, hogy nincs magyarosítva!
Először rendben volt, de körülbelül egy órán belül eljutott egy pontig, és azt mondta, építsek szénraktárt. Már van egy, de nem kaptam rá hitelt, nem tudom törölni, és xant építeni egy másikat egy limit miatt. Egy óra játék után nem lehet folytatni.
Elmegy
Nem rossz, nem pénzt költeni hogy fejlődj, szórakoztató idő töltés
Ok, kérem, hagyja abba ezt a szemétlekötést Facebook pontok Utálom a Facebookot, minden nap eszembe jut Facebook játékban, miért?? Tettem egy kis pénzt a játékba, nagyon közel állok a kilépéshez, kérlek töröld ezt a funkciót... Újra értékelem 5 csillaggal, miután megszabadultál tőle, vagy békével törlöd a játékot... köszi, hogy meghallgattál
Jó játék, de olyan játékosok uralják, akik több fiókot vásároltak. Az extra számlákat „farmoknak” nevezik, és őrült erőforrások előállítására használják fel őket. A nagy játékosok egy egyezményt kötnek, hogy senki nem rohan meg egy "farmon". Ha megteszed, a nagyfiúk minden oldalról leszállnak rád, mint egy csomó tégla. Megóvja az új/becsületes játékosokat attól, hogy megzavarják a hierarchiát. Ne játssz, hacsak nem vagy hajlandó kicsiben maradni, és mesterséges szabályok szerint játszani. Láttam, hogy a paktumhound játékosok engedetlenségük miatt kiszálltak a játékból
Olyan mint a többi ilyen típusú "stratégia" csak ebben van 1 sárkányod is. Piff.
Huu
Nagyon szeretem ezt a játékot. De holt állapotban ragadtunk, és minden héten veszítünk. A bevándorlási jegyek nagyon drágák voltak. A nem költekezők nem tud jegyet venni, és halott állapotban ragadt. Kérem, adjon ingyenes bevándorlási jegyeket. Vagy nagyon sok aktív játékost veszít. .Kösz.
Rise of Empires: Ice and Fire ยุทธศาสตร์ nqbu
Reklámban tökre másvolt, de amúgy jó játék.
Fain
Nem túl haladós