Post by backhardsohanru on Feb 19, 2022 5:11:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončne žetone ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Ta igra potrebuje bolj izvirne modele zmajev. Največ, če so zmaji prebarvani, če je Dragonvale, in me razočara, da ne morete poskusiti narediti svojih zmajev.
Ali lahko vrnem svojih 4.000.000 dolarjev, prosim!!
prosim, prinesite starejšo različico nazaj
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simuliaciniai kzsq
Všeč mi je, toda prosim naredite zemljo večjo in jo naredite tako, da se bo več zmajev lahko borilo in naredi več zmajev. Všeč mi je to, igram ga vsak dan wifi ali ni zabavno igrati kjer koli kadar koli mi je všeč, dal mu bom 5 zvezdic 🌟🌟 🌟🌟🌟 hvala Tap žep
všeč mi je igra številka 1, vendar lahko naredite več posodobitev, dodajte več zmajev in naredite nekaj dogodkov, nagrada pa je zmaj in je ne spreminjajte, samo ostanite brez povezave
To je nevarna igra, vendar je igra zelo podobna enaki stvari, kot jo lahko vidite na sprednji in zadnji in zadnji strani novega izziva in novega 890tyi89077890 za naslednjih nekaj dni, da pridete do dna tega in nato
To je edina igra zmaja, ki deluje brez povezave, nobena od drugih iger zmajev ne deluje brez povezave in igra, kot je ta, je všeč.
Bitka s škorpijonskim zmajem se vedno ponastavi na 0, ko zmagaš v deseti bitki. Ni mogoče doseči stopnje 11
sprva je dobro, nato pa je denar nenadoma postal negativen, kot da bi moral plačati milijardo, ki sem jo zaslužil. in nisem mogel ničesar kupiti. dobra igra je. res mi je všeč, vendar prosim popravite napake. hvala
To je odlična igra! Vendar mi ne dovoli, da kupim zmaja v vadnici. Prosimo, popravite!
Ni tako slabo, ne dobro, je inbitwen
Ta igra ima čudovito grafiko. In mali zmaji so zelo srčkani
Včasih zamrzne in moram znova zagnati igro, zato prosim popravite
Najboljša igra in dobra igra
Ta igra je tako zanič ... če želite nadgraditi svojega zmaja u megle, uporabite dragulje ... na ta dragulj ni lahko pomisliti ... Ta igra popolnoma potrebuje bogatega igralca Lol
Ker je slabo
DRAGON VILLAGE -city sim mania સિમ્યુલેશન npns
Age of Z Origins:Tower Defense Strateji Oyunları yjxn
Všeč mi je in vznemirljivo je to vse
Igra je zabavna. Lahko vzrejate in se borite z zmaji, vendar želim, da stavbe na trgu dodajo ceste in želim, da dodajo informacije o zmajih.⭐⭐⭐
slaba igra. Želim staro različico. stara verzija je dobra
Moj mobilni se zapre, ko začnem igrati stopnjo 145, zakaj se to zgodi, moraš izboljšati
Ta igra je zabavna, obožujem to igro
Ali je ta igra ta igra vedno prikazuje oglase in oglase in oglase
Zelo dolgočasna igra. Vse zmaje sem odklenil samo z igranjem turnirjev.
ni mi všeč
Commercial nenehno ruši igro. Pravkar sem ga ponovno namestil. Ponovno.
Igra je zelo lepa ampak k
Ali lahko to igro posodobite na boljšo, prosim 😉
Ne znam poimenovati svojih zmajev
Želim staro različico, ker je stara različica boljša od te različice in stara različica z uporabo kovancev za nakup zmaja in zdaj različica, ki uporablja kristal za nakup zmaja in je predraga nihče ne bo igral te igre, morate posodobiti to igro kot staro različico
Vaš prenos je počasen
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simuliaciniai gene
se kar naprej ugasne, vendar mi je všeč igra, želim si, da bi to popravili, da mi ni treba izbrisati igre, prosim
Po 144. bitki ne morem igrati bitk
Ta igra je bila enostavna, vendar nisem na obali
Ta igra ima malo težav, kot da preveč visi. Izboljšajte jo, potem bo dobra za vas. Ta izboljšava vam bo zagotovila več prenosnikov in ocen.
Super je nalozite si jo
Njene lastnosti so dobre, vendar ta igra zahteva ogromno denarja za nakup zmaja, ki otroku ni dostopen in vsebuje toliko oglasov....to je problem te igre, mislim, da bo v prihodnosti igra to lahko premagala.. ............
Všeč mi je bila, čudovita igra in grafika je dobra. Če nimate podatkov, lahko še vedno gledate dodatke in prenesete Googlov lucky patcher
Tudi prvič v življenju s to igro ang ganda talaga obeta!!
Ta igra je dobra, vendar se ustavi sredi igre
dobra igra, vendar v dnevnem bonusu ni dovolj draguljev
Najboljša igra, vendar problem sumsung galaxy ne odpre črnega zaslona
Stara ideja o razvoju zmajev s hrano je bila bolj dobra kot nova
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulācijas spēles weow
zelo lepa igra, ki sem jo rad igralyyy
To je super zabavna igra, saj ne porablja baterije zelo hitro in se mi zdi dobra igra za mlade, kot sem jaz!.
To igro mi je tako všeč, kdor koli je to naredil, izberem 5 zvezdic, vendar zmaji stanejo veliko, vendar imam 30 zmajev in 10.000 draguljev in 1 milijon kovancev.
Uwueuidheidiu
Všeč mi je, vendar se zruši na začetni zaslon vsakih 20 sekund.
Moral sem izbrisati, ker je vedno zmrzoval
Stara različica mi je bolj všeč, ker lahko večino zmajev kupite s kovanci, ne uporabljajo draguljev samo za razvoj, mi pa lahko izberemo svojega zmaja in napade med bitko. Sovražim novo različico, ker so zmaji zelo dragi in moraš uporabiti dragulje za .. nastavljena je na samodejno bitko, tako da je dolgočasna.