Post by backhardsohanru on Feb 19, 2022 5:02:45 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне тачке ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
То је слагалица, не спашавате увек краља као што се приказује у огласима
Као и код већине оваквих игара, и она има да типично постаје теже без фазе скупа вештина и само куповина додатака ће проћи.. лако ми досади, тако да престајем да играм на месец дана и онда се враћам.
добра је игра. Само мало разочарани што не можете да изаберете украсе. осим тога, то је добра игра и забавна за играње
Royal Match Hádanky knio
Управо сам преузео синоћ због препоруке пријатеља и управо сам приметио да имам наплату од 1,99 долара на свом налогу коју нисам овластио за ово. Уопште нисам срећан. Заправо сам се забављао играјући игру, али не волим да ми се наплаћује без мог овлашћења.
Волим ову игру. Играм скоро годину дана. Једини проблем који имам са овом игром је тај што сам на нивоу 2300 и нисам уопште играо много игара као што се приказује у огласима.
Не даје вам енергију за већину нивоа. Ако сте шворц и не можете да купите специјалне понуде, дуго ћете се заглавити на једном нивоу. Веома узнемирен због игре.
Игра је забавна, али нивои како се одвија постају претешки до тачке у којој је немогуће победити без новчића, што је такође проблем, али не можете добити новчиће ако не прођете немогуће нивое.
Волим ову игру, не могу се заситити. Зависан је покушај да се победи ниво, може бити изазов у само толико потеза. Само желим да имаш више од 5 живота
Свиђа ми се ова игра, али огласи са "спашавањем краља" су варљиви. Ја сам на нивоу 1,117 и "спасио сам краља" од предстојеће пропасти можда 2-3 пута и то током првих неколико стотина нивоа. То је забавна игра, али једноставно није баш онако како се рекламира.
Волите игру, потребно је дуго за нове нивое. Брзи одговори на коментаре хвала. Ажурирање је успело.
После ненадмашног ажурирања за ову игру, имао сам среће да је играм једном дневно. Игра се замрзава када покушам да је играм. Једва да гура 1 звездицу више. Бонус банка не би требало да има ограничење од 5000 кованица. Желите да играмо тимске утакмице тако да је лако постићи максимум на 5000 за 1-2 дана. Онда морате чекати 16 дана, зашто? Требало би да будемо у могућности да прикупимо 5000 и онда почнемо изнова.
Игирца је тоооп! Само је теска🤣❤
Шта није у реду са вашим тајмером. Играо сам јутрос у 8 ујутро, а сада је 12:23 поподне и показује да нисам играо, а време за тражење и даље се приказује преко 3 сата.
Заиста уживајте у овој игрици, али на крају ћу деинсталирати игру. Игра каже да се ажурирање Фунфаир појавило пре 5 дана и да нисам видео да не може да игра игру без ажурирања. Игра више не ради.
Дао бих 5 звездица да сам могао да сачувам игру без Фејсбука. И купио бих више
Ова игра не захтева да трошите новац да бисте победили.. потребан вам је добар тим који помаже и способност да правите комбинације да бисте били успешни. Постаје досадно када сте у статусу краљевске лиге, али покушавају да то одрже занимљивим такмичењима.
помаже у когнитивним способностима и памћењу, али је длака висока.
Прелепа игра 💚
Ово је други пут да апликација престаје да ради и морам поново да преузмем и почнем од 0 након што сам на високом нивоу. Тако разочаравајуће 😞
Solar Smash Simulasyon zrrw
Royal Match Mõistatusmängud vca
Забавна игра за играње посебно када имате времена да убијате као у чекаоници или чекате свој ред у реду!
Свидела ми се игра, али на истом нивоу већ 2 дана. Постаје досадно.
Неке изазовне поставке. Као појачивачи. Волите графику. Управо сам почео да играм гхис игру. Вратиће се касније са настављеним рејтингом.
Ова игра је савршена за све који се опорављају од инцидента који утиче на централни нервни систем. Научите да прерадите своје мисаоне обрасце, крећући се полако. Размишљајте пре него што се преселите. Имајте на уму, то је зависност! Обавезно поставите тајмер или ћете радити сатима.
Када победите 2100 нивоа, бићете враћени да поново играте само оне тешке. Приморани сте да се такмичите са свима осталима, осим што добијате само најтеже нивое. Нема бонус рунди, нема додатних погодности за достизање врха. Разочаран сам што се одједном издаје само 100 нивоа, обично их завршимо за неколико дана, а затим проведемо недеље понављајући оне најтеже, а не по избору. Ако је добро доћи до врха, требало би да постоје додатне погодности које иду уз то.
Веома изазива зависност, веома пријатно, хтео сам да купим Роиал Пасс, али не додајем начин плаћања, платио бих преко ПаиПал-а, али одбијам да додам ПаиПал тако да су моји подаци сачувани, иначе одлична игра 👍
Тек сам почео да играм, али заиста уживам. То није нормално да саставите 3 или 4 и нестане са табле.. Има изазове које можете да радите повремено, а онда се мења тамо где улепшавате замак. Дакле, ради много различитих ствари које вас интересују, они су заинтересовани много дуже од обичне апликације за мечеве.
Свиђа ми се игра, али ми не дозвољава да ажурирам овај пут тако да уопште не могу да је играм! Веома разочаран. Решите овај проблем. И опет ми не дозвољава да ажурирам. Хвала, проблем је решен! Волите ову игру!! Агаин!!! Не могу да играм игру. Ажурирао сам и продавница игара каже играј и краљ ми каже да ажурирам. Тако фрустрирано!
пријатна игра. истина је да се сама игра може победити са стрпљењем без трошења новца. АКО не желите да учествујете у догађајима. то захтева мало трошкова за догађаје. може бити мало покварено често се мора отварати па затварати и поново отварати више пута јер се замрзне након отварања. исплата кованица је веома ниска, али постоје нивои бонуса са већим исплатама. игра заправо има нивое на којима морате да победите сат да бисте спасили краља, дао бих 5 звездица да није грешака
У поређењу са разним игрицама за сламање слаткиша, мислим да је ово боље. То је лежернија и приступачнија игра, али и даље има углађену графику и интерфејс. Награде није тешко добити, а ниво тежине није ужасан као ЦЦ. Чак и супер тешки нивои су могући без асистенција. 15 Додатни животи се могу лако складиштити за дуге стазе. Не захтева превише плаћања, а то што нема огласа освежава. Једина права замерка коју имам је што нисам у могућности да поново играм старе нивое.
Одлична игра. За оне који се жале на потешкоће и морају да купе појачиваче да би прошли нивое нису у праву. Сваки ниво има метод за то и можете победити нивое без појачивача. Појачиваче користите само ако сте нестрпљиви или само желите да пређете на следећи ниво.
Када рекламна верзија изгледа и буде боља од верзије игре. Сад! Уместо тога, имплементирана је рекламна верзија, ове исте старе мечеве постају веома досадне.
Екстра игрица само сто нема висе награда
Royal Match እንቆቅልሽ xcpi
Игра је забавна и нивои су такође добри, добијате довољно награда и појачивача за жељену игру на тешким/супер тешким нивоима који су постојали на потезима од основног износа. Плус добар знак игре је да нема реклама које би вас узнемириле.
Не као што се рекламира. Није довољно изазовно. Није довољно сачувати нивое краља. Требало би да направите пуну игру само да спасите краља. То би било сјајно
Не очекујте да ћете много спасити краља. 1500+ нивоа и имао сам прилику само два пута. Разочаравајуће!